İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Şahin'den Kürtçe ve Kaçak yapı tepkilerine açıklama

Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'den Açıklama

Objektif Haber Merkezi 30.03.2020 11:07 3.059
Şahin'den Kürtçe ve Kaçak yapı tepkilerine açıklama

Batman Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin, bugün bazı sosyal medya hesaplarında çıkan eski ve yeni afişlerle kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği ve kaçak yapıyla mücadelenin afiş asarak yapılamayacağını belirtti.

Batman’ın kanayan yaralarından biri olarak gösterilen imar ve kaçakla mücadele konusunun önümüzdeki süreçte nasıl yapıldığını ve yapılacağını Batman halkı ile paylaşacağını söyleyen Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin, bu konuda radikal kararlar alınacağının altını çizdi.

“KÜRTÇE WEB SİTESİ BAKIMDA”

Batman Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin; “Öte yandan bazı yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında Kürtçe diline karşı olduğumuz gibi bir algının yaratılması beyhude bir çabadır. Çünkü biz hiçbir zaman Kürtçe’ye karşı bir tutum ve davranış içerisinde olmadık ve olmayacağız da. Belediye web sitesinde bakım-onarım çalışması yapıldığından dolayı ve yeni arayüz ve bilgiler yüklendikçe Kürtçe açıklamalarda yer alacaktır” dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum