İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Temizlik personeline 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi

Belediye Başkanlığı ile İş Kur Batman İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle 6 aylığına çalıştırılan Temizlik personeline 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verilmeye başlandı.

Objektif Haber Merkezi 05.04.2017 11:47 6.410
Temizlik personeline 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak olan 160 personele Batman Belediyesi Konferans Salonu'nda Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mahmut Çiftçi ‘Temel İlk Yardım Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Mazlum YAMAN da İş Sağlığı ve güvenliği konusunda mevzuat ve teknik konular hakkında bilgi verdi.

İşe alınan 160 temizlik personeline az tehlikeli sınıf kapsamında bir haftayı kapsayan günlük eğitim veriliyor. Eğitimlerin hafta boyunca devam edeceği belirtildi.

Bilindiği üzere İş Kur marifetiyle Belediyemize 115’i kadın, 195’i erkek olan 310 personel alınmış, bunlardan 160 personel Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görevlendirilmişti.|

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum