İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
1 Eylül 2026, Salı Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Tunç, Radyo Yuksel'e konuk oldu

FIRAT TUNÇ, RADYO YUKSEL'İN KONUĞUYDU

Objektif Haber Merkezi 06.04.2023 14:41 9.047
Tunç, Radyo Yuksel'e konuk oldu

Milletvekili aday adayı Fırat Tunç Radyo Yüksel'de Yüksel Çiftçi'nin sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu.

Ak Parti Milletvekili aday adayı İş İnsanı Fırat Tunç Radyo Yuksel'de Yüksel Ciftci'nin sorularını yanıtladı.

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan seçimde Ak Parti'den aday adayı olan Fırat Tunç, kendisine şans verildiği taktirde Batman'a değer katacağını, Batman'ı marka şehir haline getireceğini ifade etti. Radyo programında Fırat Tunç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUM

Tunçsan Enerji A.Ş Yönetim kurulu Başkanı Fırat Tunç "1992'den beri Batman'a yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Otomotiv, Enerji, Gıda, İnşaat, Gayrimenkul, Eğitim Besi hayvancılığı, Et Üretim Tesisi, Yeşil-Mar markası ile çıktığımız bu yolda 5 şubemizde toplam 400'ün üzerinde insanımıza istihdam imkanı sağladık. Organize sanayi bölgesinde 12 dönümlük yatırımımız olan Kuru Gıda Bakliyat Paketleme Tesisimizi en yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Bu yatırımların hizmet vermeye başlamasıyla yaklaşık 750 insanımızı istihdam ederek iş ve aş bulmalarına vesile olmuş olacağız" dedi.

BATMAN MARKA KENT OLACAK

Program moderatör'ü Yüksel Çiftçi'nin "Bu kadar iş ve yatırımınız varken neden siyasete girme gereği duydunuz?" Sorusunu Fırat Tunç şöyle yanıtladı. Tunç "Batman lobisini güçlendirmek, Batman'ı marka bir şehir haline getirmek ve Batman'a daha ciddi ve büyük yatırımlara imza atmak, Batman Üniversitesine Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesini kazandırmak, Organize Sanayi Bölgelerinin sayısını artırmak, Gençlerimize yeni iş imkanları sağlamak ve daha çok insanımıza istihdam sağlamak için siyasete girmeye karar verdim" dedi.

Radyo Yüksel'de yayınlanan ve yaklaşık 45 dakika süren Seçim Özel programı Batman halkı tarafından ilgi ve büyük bir coşku ile takip edildi. ( Faruk Çiftçi)

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum