İçeriğe geç
SON DAKİKA
Tümü
31 Ağustos 2026, Pazartesi Batman 23° Yatsı 20:13 USD 48,26 / EUR 55,97 / GBP 65,47
E-Gazete
Gündem

Türkiye ile Irak arasındaki uçak seferleri yarın itibariyle durdurulacak

Irak Sivil Havacılık Kurumu, Türkiye ile Irak arasındaki tüm uçuşların 3 Ekim’nden itibaren Coronavirus nedeniyle yeniden durdurulacağını duyurdu.

Objektif Haber Merkezi 02.10.2020 12:18 3.015
Türkiye ile Irak arasındaki uçak seferleri yarın itibariyle durdurulacak

Irak Sivil Havacılık Kurumu tarafından Kürdistan Bölgesi ve Irak’taki tüm seyahat acentalarına gönderilen e-posta notunda, 3 Ekim 2020’den itibaren Irak ile Türkiye arasındaki tüm uçak seferlerini salgın nedeniyle yeniden durudurulacağı belirtildi.

Bilgi notunda, sözkonusu seferlerin Türkiye’ye dönecek Türkiye vatandaşlarını kapsamadığı ifade edildi.

Covid-19 salgını nedeniyle Irak ile mart ayında tüm uçuşlar durdurulmuştu. Irak ve Türkiye’de artak Coronavirus vakaları nedeniyle 1 Eylül olarak belirlenen süre daha sonra 1 Kasım 2020 olarak revize edilmişti.

Ancak Erbil ile İstanbul arasındaki uçak seferleri 24 Eylül’de başlamıştı

İlgili Haberler

Yorumlar

0 yorum