Yıldıza yapılan zulümdür
YILDIZA YAPILAN ZULÜMDÜR
Siirt AFAD il müdürlüğünde başarılı bir şekilde görevini ifa ederken,iki kez görevinden alınan Ahmet Yıdız ,mahkeme kararı ile ikinci kez görevine iade edilmesine rağmen tekrar görevden uzaklaştırılmıştır.
Yıldıza yapılan bu zülmün Türkiye’deki adalet,liyakat ve hukukun nasıl bir noktaya geldiğini bir kez daha ortaya koymuştur.
Maalesef bu ülkede böylesi hukuk dışı olayları her gün tekrarlanmaktadır.
Adalet zaten yok,Mahkeme kararlarıda artık bu ülkede hiçe sayılıyor. Bu zülümlere artık bir son verilmelidir.
Defalarca mağdur edilmesine rağmen Hukuk mücadelesini kazanan Ahmet Yıldız kardeşimiz derhal görevine iade edilerek yapılan bu hukuk dışı uygulamaya son verilmelidir.Aksi halde toplumun bu yanlış ve keyfi uygulamalar karşısında adalete ve hukuka olan güveni sarsılacaktır.


