“2025 YILINDA DA AZİM VE KARARLILIĞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diledi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp yeni yıl mesajında “Hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Öncelikle 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde birlik ve beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç ve yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Yeni yılın, önceki yıllardan daha huzurlu, bereketli ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.
Batmanımızı bölgesinde cazibe merkezi yapmak için geride bıraktığımız yılda sanayi, turizm ve ticaret alanında birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projeleri hedeflediğimiz noktaların ötesine taşımak bu şehirde yaşayan herkesin ortak katkılarıyla mümkün olacaktır. Bu bakımdan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir.
2025 yılında da Batman’ımızı daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmedeki azim ve kararlılığımızı devam ettireceğiz. Yolumuza çıkacak bütün güçlükleri aşarak ilimizi daha ileriye taşıma yolunda el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde ve tüm dünyada barış, hoşgörü ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, saygıdeğer Batmanlı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını en iyi dileklerimle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok