“ARTIK YEREL KALMAYACAĞIZ, DÜNYAYA AÇILACAĞIZ”
NASIROĞLU “ARTIK YEREL KALMAYACAĞIZ, DÜNYAYA AÇILACAĞIZ”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinin en güçlü adayı ve eski dönem BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu Batman ekonomisi için öncelikli projesinin ihracat olduğunu söyledi. “Artık yerel kalmayacağız, dünyaya açılacağız” diyen Osman Nasıroğlu ve Herkes İçin BATSO grubunun ihracatı artırmaya yönelik birçok projesi var.
1) E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği
Ulusal ve uluslararası pazar ağı sağlamak amacıyla, ERP, pazaryeri entegrasyonları, satış artırma modülleri, çok kanallı müşteri deneyimi yöntemleri, mobil pazarlama, video reklam ve perakende trendleri konularında eğitim ve destek programları ile online kanallarla yerel ürünlerin yurt içi ve yurt dışı satışları desteklenecek.
2) Yurt Dışı ile Ticari İş Birliği İçin Girişim
Dış̧ Ticaret bilgilendirme seminerleri, üniversite iş birlikleri, İhracat Destek Ofisi, BATSO üyelerine ve çalışanlarına yabancı dil eğitimi gibi faaliyetlerle yurt dışı ticareti için zemin hazırlanacak. İhracatçı sayısının artırılması ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesi amacı ile çalışacak olan ofis BATSO bünyesinde kurulacak. Farklı ülke iş adamlarını ve iş dünyasını bir araya getirmek, yeni iş birlikleri oluşturmak ve bu iş birlikleri neticesinde ticareti geliştirmek için organizasyonlar düzenlenecek.
3) UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme) Projesi
Bu proje kapsamında BATSO üyelerinin yurtdışına gitmeleri ve böylece pazar arayışı yapmaları sağlanacak.
4) İhracat ve Yeni Pazarlar
Liman ve pazarlara olan uzaklığımız göz önünde bulundurulduğunda sanayicilerimizin ulaşamadığı pazarlara lojistik desteği ve AR-GE çalışmaları planlanacak.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok