BATMAN İÇİN ÇOK KRİTİK KARARLAR
BATMAN İÇİN ÇOK KRİTİK KARARLAR
İl Pandemi ve İl Hıfzıssıha Kuruluna başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin, önemli açıklamalarda bulundu. Alınan yeni kararlara göre Elma sokağı, Alo Tevşo ve Tabla başı güzergahları kapatılıyor.
İşte Vali Şahin’in açıklamaları; “Yaptığımız değerlendirmelerde Batman’da ciddi bir dalgalanma olduğunu gördük. İlk haftalarda vaka sayılarında iyi noktadaydık ama son haftalarda yeniden bir yükselişin olduğu ve trend de çıkış yönünde. Türkiye genelinde hastalığın gevşemeye başladığına yönelik süreç Batman’da rehavete neden olduğunu söyleyebiliriz. Bizim pik noktamız henüz oluşmadı. Vaka sayımız gün geçtikçe artıyor. Radikal kararlar almaya mecbur kalıyoruz. Şehrin ana arterlerinde Gülistan caddesi ve Turgut Özal bulvarında özellikle iftar saati sonrası yoğunluğun olduğu ve sosyal mesafeye uyulmadığını gözlemliyoruz. Bunun dışında Alo Tevşo pazarı, Tabla başı ve Elma sokağında da yoğunlukları sizler zaten yazıyorsunuz. Vatandaşlarımızın bu rahatlığı bizi daha zor günlere sevk ettiriyor. Arkadaşlarımızın tavsiyesi doğrultusunda yeni kararlar almak zorunda kaldık.”
Şahin, şöyle devam etti; “Bu hususta Cudi mahallesinde de bir yoğunluk var. Bu mahallemiz için de karar aldık. Özellikle Alo Tevşo ve Elma sokağında bu şekilde devam edilemeyeceğinden esnafın da aldığı ürünleri göz önünde bulundurarak Pazartesi’ye kadar elindeki ürünü bitirmesini bekleyeceğiz. Pazartesi’den sonra o bölgelerle birlikte Tabla başını 5 gün süreyle kapatacağız. Eğer Cumartesi ve Pazar günü esnaflar tedbirlere tam manasıyla uyarsa kararımızı yeniden gözden geçiririz. Ayrıca Cumartesi’den itibaren Gülistan caddesi ve Turgut Özal bulvarını saat 20.00 ila 03.00 arasında yaya trafiğine kapatıyoruz. Aynı şekilde Cudi mahallesinim ana caddesi Cizre bulvarını da kapatıyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok