Batman’da görevden alınan 763 kişiden 192'si tutuklandı
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde FETÖ bağlantılı kurum ve kişilerle ilgili devam eden soruşturma kapsamında Batman'da bu güne kadar hakkında işlem yapılan 763 kamu personelinden 192'si tutuklandı.
Konuyla ilgili Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 763 kamu personeli görevinden uzaklaştırılmış olup, bunlardan 192 kişi tutuklanmış, 78 kişi adli kontrol ile serbest kalmış, 5 kişi de firari durumdadır. Tutuklananlardan 1’i Vali Yardımcısı, 14’ü askeri, 124’ü emniyet, 36’sı adliye personeli, 15’i İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 1’i İl Özel İdare ve 1personel de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlik personelidir." denildi.
Batman'da 88 kamu personeli, Kanun Hükmünde Kararname ile kentte 287 personel olmak üzere 375 kamu personelinin görevinden ihraç edildiğinin belirtildiği açıklamada, bunlardan 175’inin emniyet personeli, 137’sinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 51'nin kamu kurumu ve kuruluşlarından, 12'sinin ise askeri personel olduğu kaydedildi.
Açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 27 kişi görevinden uzaklaştırıldığı belirtilerek, bugün de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 17 Milli Eğitim personelinden 9 kişinin tutuklandığı 8 kişinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 02BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 03“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 04EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 05235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 06TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 07ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 08BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 13“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 14Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 15VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”




Henüz Yorum yok