BESO "ESNAFIMIZN YANINDAYIZ"
‘Çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor’
Görevi devralmasının üzerinden bir yıl geçen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
27 Şubat 2022 yılında yapılan seçimle görevi devralan ve bir yıl gibi kısa bir sürede bir çok yeniliğe imza atarak herkesin beğenisini toplayan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Bir yıl gibi kısa bir sürede birçok proje ve yeniliğe imza atan başarılı Başkan Çiftçi, bir yılın özetini basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmayı düşündüklerini ama ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı ileri bir tarihe aldıklarını duyurdu. Başkan Çiftçi; “Batman’a ve esnaflarımıza hizmette bir yılımızı geride bıraktık. Görevi aldığımız günden bu güne kadar esnaflarımız için çeşitli anlaşmalar, projeler, danışmanlık hizmeti, eğitimler, seminerler ve buna benzer bir çok adım attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bunların hepsini geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna paylaşmayı düşünüyorduk. Ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı programımızı ileri bir tarihe almış olduğumuzu duyuruyorum.
28 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor. Kimin ne ihtiyacı olmuşsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık ve her zaman esnaflarımızın yanında durduk. Zaten gördüğümüz teveccüh ile esnafımızın çalışmalarımızı yakından takip ettiklerini ve takdir ederek yaptığımız çalışmaları gördükleri ortadır ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmektedirler. Rabbim daha iyi hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Başkan Çiftçi, son olarak meydana gelen büyük deprem felaketinin ilk gününden itibaren sahada olduklarını ve ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, böyle büyük felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 02OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 03EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 04İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 05İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 06NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 07FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 08TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 10Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 11NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 12AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 13 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 14ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
- 15BESOB Başkanı Kaplan’dan Vergi Dairesi Müdürü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok