3 çocuklu yetim aile hayırseverlerin yardımını bekliyor
Maddi imkânsızlıklardan ötürü İstanbul'dan Batman'a gelen, 2 odalı derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Maddi imkânsızlıklardan ötürü İstanbul'dan Batman'a gelen, 2 odalı derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Batman merkez 19 Mayıs Mahallesi İbn-i Sina Caddesi'nde, tek katlı derme-çatma kiralık bir eve, kız kardeşini yardımı ile yerleşen ve olumsuz koşullarda yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, 2 aylık dulluk maaşından başka gelirlerinin olmadığını belirtti.
Eşi vefat ettikten sonra maddi imkânsızlık nedeniyle Batman'da kiralık bir eve taşınmak zorunda kaldıklarını belirten Semra Turan, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım elini bekliyor.
Bir yıl önce, kocasının vefatının ardından 3 yetim çocuğuyla İstanbul'da olumsuz koşullarda yaşamak zorunda kalan anne Semra Turan, kız kardeşinin de yardımı ile Batman'a taşındığını, kız kardeşinin ve komşularının yardımıyla geçindiklerini belirtti.
Anne Semra Turan, "Eşim bir yıl önce vefat etti. Üç çocuğum var. İstanbul'da geçimimi sağlayamadığımdan, kız kardeşim Batman'da bize ev tuttu. Şu anda kız kardeşimin yardımı ile geçinebiliyorum. Kız kardeşim de nereye kadar bana yardımcı olacak. Her 3 çocuğum da okul okuduğundan çalışamıyorum. Batman'a yeni taşındım. Şu anda ev eşyalarım olmadığı gibi evimde beyaz eşya da yok. Batman'da çalışmaya gücüm de yok. Benim tek gelirim; iki ayda bir aldığım dulluk maaşıdır. Dulluk maaşıyla da geçinemiyoruz. Sizin aracığınızla yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok