Batman’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Kudret Camiinde, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Kur’an ve mevlit okutuldu.
Batman Valisi Hulusi Şahin, 15 Temmuz darbe girişimi seneyi devriyesi dolayısıyla düzenlenen programa katılmak için Kudret Camiine gelerek, 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen Hatm-i Şerif duası ve Mevlid-i Şerif programına katıldı. Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş da programa katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere 3 dilde okutulan mevlidin ardından vatandaşlara yapılan ikramlarla son buldu.
Programın ardından basına açıklamalarda bulunan Vali Hulusi Şahin, 15 Temmuzu unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.
15 Temmuzu çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını aktaran Şahin, “Bugün 15 Temmuz. Bu günü idrak ediyoruz, çeşitli etkinliklerimiz var. Sabah saat 09.00’da başladı etkinliklerimiz. Gazilerimizi, şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Burada yine şehitlerimizin ruhuna hatimler, mevlit okundu. Etkinliklerimiz devam ediyor. Akşama kadar etkinlikleri dolu dolu geçireceğiz. Akşam da saat 20.00’da Valilik önünde bir etkinlik düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Milletimiz şecaatiyle, hamiyetiyle ve basiretiyle büyük bir belayı def etmiştir. Bunu biz her yıl yeniden hatırlayıp bir daha başımıza böyle bir felaketin gelmemesi için gençlerimizi zinde tutmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 15 Temmuzu unutmayacağız, unutturmayacağız.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 02Hasankeyf’te zeytin devrimi
- 03SERA OSB PROJESİ İÇİN ANKARA'DAN ÜST DÜZEY ZİYARET
- 04HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI’NA ZİYARET
- 05BATSO, Sürücü Kursları ve Sigorta Acenteleriyle buluştu
- 06BARIŞ ANNELERİNDEN BARIŞ ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN FIRAT, “ADİL DÜZEN TESİS EDİLMELİDİR”
- 08ÇİFTÇİ’DEN MÜLK SAHİPLERİNE MAKUL KİRA ÇAĞRISI
- 09BARO, “İNSAN HAKLARI İHLALLERİ SÜRÜYOR”
- 10Minik Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Tarama ve Eğitimi
- 11İHSAN TAŞ “EKRANDAKİ ŞİDDET GERÇEK HAYATA TAŞINIYOR”
- 12BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 13TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 14KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 15Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi




Henüz Yorum yok