“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
Bir taraftan ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri bir yandan da saha çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, iftar programlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve ekibi, ikincisini düzenlediği “KARDEŞLİK SOFRASI” adı altında Cudi Mahallesinde tertiplediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ev ziyaretleri, saha çalışmaları ve iftar programları kapsamında vatandaşla yakın temas kuran Başkan Çetin ve ekibi, bir an olsun durmuyor. Aynı zamanda, Başkan Çetin’in vatandaşlara bizzat kendi elleriyle yemek dağıtması takdirle karşılandı.
Halk Buluşmaları Devam Ediyor
Birçok platformda, ekibini de halkla kucaklaştırmaya çalışan Çetin, “Tüm bunları, siyaset için oy için yaptığımızı sanmasınlar? Bir şehri, bir beldeyi, bir köyü gerçek anlamda yaşanabilir kılan ve güzel yapan orada yaşayan insanların samimiyetleri ve sıcaklığıdır. Bizim de bu halkın da sevgiye, şefkate, ilgiye dahası bizim birbirimize, birlik olmaya kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bizi, kadim halkımızla baş başa bıraksınlar artık. Onlar da siyasi ve projesiz kandırmaca rantlarına devam etsinler’’ dedi. Başkan Çetin ayrıca, ‘’Kardeşlik Sofrası’’ programının bir seçim çalışması olmadığını, evvela bir araya gelme gayesi güttüğünü de dile getirdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 02MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 03MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 04850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 05STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 06YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 07TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 08Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 09“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 10VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 1113. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 13BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 14“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 15ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ




Henüz Yorum yok