Batman Üniversitesinden Sağlık İl Müdürlüğüne PCR test cihazı
Batman Üniversitesi ve Batman İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Batman Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nda bulunan yeni nesil PCR test cihazı, Batman İl Sağlık Müdürlüğüne verildi.
Covid-19 küresel salgınının başladığı ilk günlerde kendi laboratuvarlarında ürettiği 2 ton sıvı sabunu Sağlık İl Müdürlüğü’ne gönderen Batman Üniversitesi şimdi de yeni nesil PCR test cihazını Sağlık il müdürlüğüne göndererek Covid-19 ile mücadeleye tam destek veriyor.
“PCR cihazı Covid-19 testlerinin daha hızlı sonuçlanmasına katkı sağlayacak”
Covid-19 ile mücadelede Batman Üniversitesi olarak ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Rohat Cebe, “Batman İl Sağlık Müdürlüğü ile Üniversitemiz arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Merkezi Araştırma Laboratuvarında kullanılan yeni nesil PCR test cihazını il müdürlüğümüze gönderdik. PCR cihazı Covid-19 testlerinin daha hızlı sonuçlanmasına katkı sağlayacak, böylece virüs ile mücadelede daha erken tedbirlerin alınmasına katkıda bulunacak” dedi.
“Her türlü desteği paylaşmaya devam ediyoruz”
Batman Üniversitesinin geçtiğimiz yıl kendi laboratuvarlarında ürettiği 2 tona yakın sıvı sabunu, sağlık tesislerinde hijyen amaçlı kullanılması için Sağlık İl Müdürlüğüne gönderdiğini ifade eden Rektör Yardımcısı Cebe, “Covid-19 ile mücadelede kapsamında üniversite olarak elimizden gelen her türlü desteği paylaşmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok