
DEVA HEYETİNDEN ÇEVRECİLERE ZİYARET
DEVA HEYETİNDEN ÇEVRECİLERE ZİYARET
Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi.
Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi. Beraberindeki DEVA Partisi’nin bazı il ve ilçe yöneticileriyle 25 Şubat Cuma günü Batman Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyesi, Doğa ve Çevre Politikaları sorumlularından Ayşe Ezgi Yıldırım’ı, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve dernek yöneticileri karşıladı. Partilerinin doğa ve çevreyi çok önemsediğini belirterek, “Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin sadece Batman’da değil, ülke genelindeki doğa ve çevre sorunlarıyla ilgili sivil toplum örgütleriyle örgütlü olarak güzel çalışmalar yaptığını duyduğumdan ziyaret etmek istedim. Üç ay önce partimizin Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Evrim Rızvanoğlu, yaptığınız çalışmalar hakkında bizi bilgilendirmişti. Çevre mücadelesinde sizlere başarılar diliyorum” dedi. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ise “Derneğimizden içeri adım attığımızda hepimiz siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp çevre ve doğa için mücadele veriyoruz.
Daha yaşanabilir bir Batman ve ülke mücadelesi verirken, ülkenin hemen hemen tüm kentlerinde örgütlü bulunan Türkiye Çevre Platformu ve Doğaya Güç Kat Ağı-Derneği ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Siyasal partilerin çevre ve doğa için politikalar üretmesi gerektiği görüşünü yıllardır savunuyoruz” diye konuşarak, derneklerini ziyaret eden DEVA yöneticilerine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 02ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 03Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 04Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 05Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 06Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 07Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 08Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 09BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 10BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 11VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 12BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 13ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 14KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 15BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Henüz Yorum yok