Gazilerden Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a Teşekkür
Gazilerden Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a Teşekkür
Batman Üniversitesi tarafından Batman Valiliğinin desteği ile organize edilen “Birlik Beraberliğimizin Sembol Şehri Batman'dan Kahramanlık Şehri Çanakkale'ye Gazilerimizden Şehitlerimize Saygı Ziyareti” etkinliği ile Çanakkale’ye giden gazilerimiz Batman’a döndü.
“Birlik Beraberliğimizin Sembol Şehri Batman'dan Kahramanlık Şehri Çanakkale'ye Gazilerimizden Şehitlerimize Saygı Ziyareti” kapsamında otobüsle Çanakkale’ye uğurlanan gazilerimizin ilk durağı başkent Ankara oldu. Gazilerimiz Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Millet Camisi, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Anıtkabir’i ziyaret etti.
Ankara gezisinin ardından Bursa’ya geçen gaziler, tarihi Bursa Ulu Camisi’ni ziyaret etti.
Bursa programının ardından Çanakkale’ye geçen gazilerimiz, Çanakkale deniz ve kara savaşlarının yaşandığı alanları üç gün boyunca gezdi, şehitlikleri ziyaret ederek şehitler için dua etti.
Gazilerimiz ziyaret kapsamında Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Piyade Alayı, Yahya Çavuş Şehitliği ve Seyit Onbaşı Anıtı’nı ziyaret ettiler.
Üç günlük Çanakkale ziyaretinin ardından dönüş yoluna geçen gazilerimiz Balıkesir’de Kaz Dağları’nda dinlendi.
Gaziler yoğun programın ardından Batman’a döndü.

Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’a gaziler adına teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yahya Görmüş, “Bizleri atalarımızla buluşturdukları için Sayın Valimize ve Sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz. Atalarımızın 1915’te canları pahasına korudukları ve 7 düvele teslim etmedikleri bu ülkeyi bizler de 1974 yılındaki Kıbrıs Barış Harekatı ile bir kez daha düşmanın girişine engel olduk. Bugün de bizlere 1915’te bu vatan toprakları için canlarını veren atalarımızın mezarlarını ziyaret etmek, göğüs göğüse çarpıştıkları yerleri, mevzileri görmek nasip oldu. Allah bu fırsatı bize sunan büyüklerimizden razı olsun.” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 02Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 03Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 04İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 05Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 06NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 07PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 08EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 09PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 10BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 11KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 12'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 13HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 14İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 15Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu




Henüz Yorum yok