
15 TEMMUZ PROGRAMI NETLEŞTİ
15 TEMMUZ PROGRAMI NETLEŞTİ
Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programını açıkladı.
Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programının ayrıntılarını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada “Eli kanlı FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin akamete uğratılmasının 6. yıl dönümünde milletin demokrasisine sahip çıkması şuurunun canlı tutulması amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve himayelerinde 15 Temmuz 2022 Cuma günü “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek olup, program kapsamında; 10:00’da Karşıyaka Mahallesi Bozooğulları Mezarlığı’nda Şehitlerimizin Kabirleri ziyaret edilerek, Kuran-ı kerim okunacak ve karanfil bırakılacak.
Saat 12:00’de Cuma namazı öncesi Şehitlerimizin ruhu için merkez Belde Mahallesi Şevket Başak Camii’nde Mevlid-i Şerif okunacak ve dua edilecek.
Saat 19:30’da Atatürk Parkı’nda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisinin açılışı 20:00’de Atatürk Parkı’nda; İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayacak, Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimizin ruhu için dua okunması ardından protokol konuşmaları ve yerel sanatçılarımızın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı icra edilecektir. Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programına tüm halkımız davetlidir” denildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok