İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakanlık yöneticileri ve 81 ilin millî eğitim müdürüyle Başkent Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in başkanlığında Başkent Öğretmenevinde düzenlenen İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’na katıldı.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Bakan Yardımcıları ve birim amirlerinin de katılımıyla 81 ilin millî eğitim müdürüyle toplantı yaptı.
Toplantıda konuşan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin “İl millî eğitim müdürlerimizle bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kıymetli müdürlerimizle birlikte yapacağımız çalışmalara dair değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
Toplantıda, ülkemizin deprem kuşağında olduğu hatırlatmasında bulanan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, halk eğitimi merkezlerinin programları kapsamında yetişkinler için afet bilincine yönelik faaliyetler yapılması ve kurslar açılmasının önemine dikkat çekti. Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin “Norm kadro fazlası öğretmenlerimize ilişkin alınan tedbirlerle çok mesafe katettik. Bu yönde çalışmalarımızı aynı titizlikle yürütelim” dedi.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin “Öğretmen ve öğrencilerimizin desteklenmesinde, eğitim kalitesinin artırılmasında ve maarif politikalarımızın sahada doğru ve isabetli bir şekilde uygulanmasında il müdürlerimize önemli görevler düşmektedir. Bu idrakin bilinciyle, istişarelerle çalışmalarımızı şekillendirmeye ve öğrencilerimizi daha nitelikli eğitim imkânlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Toplantıya iştirak eden değerli il müdürlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Gün boyu birim amirlerinin sunumları ile devam eden programa Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Ömer Faruk Yelkenci, M. Bilal Macit ile birim amirleri ve 81 ilin millî eğitim müdürü katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok