NASIROĞLU “ATTIĞIMIZ TOHUM, PETROLSPOR’U DEV BİR ORMANA DÖNÜŞTÜRECEK”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in başkanlığında, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Havalimanı bölgesinde yapılacak Batman Petrolspor ve amatör spor kulüplerine yönelik altyapı tesisleri görüşüldü.
Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kurulacak alanı yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu ardından Batman Havalimanı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Petrolspor’un geleceğine dair önemli mesajlar verdi.
Milletvekili Nasıroğlu, toplantıda sadece başarıları sahiplenmenin yeterli olmadığını, kalıcı ve güçlü bir yapının oluşturulmasının önemine dikkat çekerek “Başarı, sınır tanımaz. Hep daha iyisini hedeflemeliyiz. Petrospor sadece bir futbol kulübü değil, Batman’ın ortak değeridir. Kulübün uzun yıllar ayakta kalabilmesi için tesisleşme, profesyonel yönetim ve güçlü bir altyapı şarttır” dedi.
Vali Canalp, toplantıda yaptığı konuşmada Petrolspor’un sadece 1. Lig’i değil, uzun vadede Süper Lig ve uluslararası başarıları hedeflediğini vurguladı. Başarının kalıcı olabilmesi için güçlü altyapı, finansal sürdürülebilirlik, amatör liglerle entegrasyon ve modern tesislerin şart olduğunun altını çizdi.
Bu kapsamda 200 dönümlük alanda Petrolspor için, 80 dönümlük alanda ise amatör spor kulüplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak spor kompleksleri kurulacağı açıklandı.
Toplantıda, Batman’ın genç ve dinamik nüfusuna işaret eden Nasıroğlu, altyapı çalışmalarıyla yetiştirilecek oyuncuların hem Türkiye’ye hem de dünya futboluna kazandırılacağını vurguladı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 02EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 03ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 04KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 05BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 06Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 07YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 08METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 09GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 10VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 11VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 12İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 13PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 14BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 15AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ




Henüz Yorum yok