
AİLE MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Geçtiğimiz yıl temeli Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp tarafından atılan Büyükşehir Kent Mezarlığı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Kanatlı (Tayyar) Köyü’nde bulunan ve toplam 174 bin 400 metrekarelik alana yayılan Kent Mezarlığı’nın 38 bin 400 metrekarelik bölümü Aile Mezarlığı için ayrıldı.
4.750 KİŞİLİK YENİ MEZARLIK PROJESİ
Batman Belediyesi, bu alanda 4.750 kişilik özel mezar alanı oluşturmayı planlıyor. Ayrıca, vatandaşların taleplerine göre küçük ve büyük aileler için 4, 8, 16 ve 32 kişilik açık ve kapalı mezar alanları da inşa edilecek. Kent Mezarlığı’nın sadece mezarlık alanından ibaret olmadığı belirtilirken, idari bina, cami, taziye evi, otopark, çeşme ve geniş yeşil alanlarla modern bir kompleks olarak tasarlandığı ifade edildi.
MEZARLIK ALANI SORUNUNA ÇÖZÜM
Batman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kent merkezindeki mevcut 11 mezarlıktan 6’sının dolu olduğu, diğer 5 mezarlıkta ise alanların hızla azaldığı vurgulandı. Bu yeni proje sayesinde, hem mezarlık ihtiyacının karşılanacağı hem de vatandaşların daha huzurlu ve düzenli bir ortamda yakınlarını defnedebileceği belirtildi. Proje hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Alo 188 veya 0 488 231 50 21 numaralı telefonlardan ulaşabilecek. Batman Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini duyurdu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok