DEVA’DAN KÖY ZİYARETLERİ
DEVA’DAN KÖY ZİYARETLERİ
DEVA Partisi Batman’ın köylerindeki sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Batman’da kırsalda yaşayan çok sayıda vatandaşımız var. Batman il merkezi sayısız sorunla boğuştuğu gibi köylerimizde de çok ciddi altyapı sorunları var. Bunların başında yol ve su sorunu en öncelikli sorunlar arasında yer alıyor.
Köylerimiz maalesef 90’ları andıran manzaralara sahip. Sıfırı tüketen kurumlar artık vatandaşa hizmet götürmüyor. Köylerimizde su yok, petrolün başkenti olmamıza rağmen asfalt yok. Yakın tarihte ziyaret ettiğimiz Binatlı köyü, Batman’ın birçok mahallesinden daha fazla nüfusa sahipken; haftanın 6 günü tuzlu su içmeye mahkum edilmiş durumda. Vatandaşımız bizimle temas ettiği her noktada derdini anlatıyor.
Bu iktidar vatandaşımıza artık nefes bile aldırmıyor. Batman’ın yanı başında olan köylerimizde bile sorunlar gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Yönetememenin faturasını halkımız büyük bedeller ile ödüyor. Vatandaşımız mutfağından, çocuklarının harçlığından kıstığını, kış öncesinde odun ve kömür almak isterken büyük bir şok ile karşılaştıklarını belirtiyor. Odun ve kömür fiyatları maalesef 2 katına çıkmış durumda.
Birileri ülke ekonomisinin hızla yükseldiğini söylerken, vatandaşımız bu kışı nasıl geçireceği endişesini taşıyor. Artık bu iktidarın vatandaşa sunabileceği hiçbir şeyi kalmadı. Günü kurtarmak için bütçedeki borç yükünü vatandaşa yüklüyorlar. Ekonomik krizden çıkışın en kısa yolu bir kan değişiminden geçiyor. ” İfadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 02POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 03UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 04Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 05BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 06Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 07HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 08"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 09KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 10İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 11ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 12EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 13ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 14Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 15BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok