MÜSİAD BATMAN BURSA (GİK) TOPLANTISINDA
MÜSİAD BATMAN, 104. GİK TOPLANTISINDAYDI
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şube Başkanı İraz, 104. Genel İdare Kurulu Toplantısında görüşülen güncel ekonomik gelişmelerin yanında Otomotiv Sektöründeki gelişmelerle ve Yeşil Dönüşüm ile ilgili fikirlerini paylaşarak sektörün geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Aladdin İraz; “Dünya ticareti, yeni bir döneme hızlı bir giriş yapıyor. İçlerinde ülkemizin de bulunduğu gelişmiş ülkeler, enerjide petrol ve türevi ürünlerin kullanımını kademeli olarak sona erdirmek ve karbon salımını sıfır düzeyine indirmek için sanayide devrimsel bir “yeşil dönüşüm” başlattılar “Salınan zararlı gazların, aşırı betonlaşmanın, tarım alanlarının daralmasının, temiz su kaynaklarının azalmasının ve daha birçok çevresel problem, tüm dünyada olduğu gibi bizim de gündemimizdedir. Korumakla yükümlü olduğumuz bu güzel gezegenimizin kıymetini idrak ederek gelecek nesillere karşı borçlu olduğumuzu unutmamalıyız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 02YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 03RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 04İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 05BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 06Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 07SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 08TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 09Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 10HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 11KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 12MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 13Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 14KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 15DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI




Henüz Yorum yok