
KAHVE VE ÇİKOLATA FESTİVALİ BAŞLADI
Batman Belediyesi, şehrin kültürel ve gastronomik yaşamına yeni bir soluk kazandırmak amacıyla ilk kez Kahve ve Çikolata Festivali düzenledi. Atatürk Parkı’nda başlayan festival, geniş katılımla başladı.
Festivalin açılışına; Kozluk Kaymakamı ve Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar ve Muhammed Taha Canpolat, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, kamu kurum müdürleri, kadın kooperatifleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
75 STANT, 100 FARKLI KAHVE
Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, festival hakkında yaptığı açıklamada, 75 stant kurulduğunu belirtti. Bu stantların 15’inin ulusal firmalara, kalanların ise çoğunlukla Batman’daki yerel firmalara ve kadın kooperatiflerine ait olduğunu söyledi. Güngör, “İstanbul, Ankara, İzmir’de nasıl bu tarz festivaller düzenleniyorsa, artık Batman’da da düzenleniyor” dedi.
5 GÜN SÜRECEK FESTİVAL
Festival alanında çocuklar için 15 bin metrekarelik oyun alanı kuruldu. Survivor parkurları, şişme oyunlar, mini sahneler ve illüzyon gösterileri ile çocuklara unutulmaz bir deneyim sunulacak. Kültür ve Turizm Haftası ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kapsayan festival, 19-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik takviminde şu konser ve gösteriler yer alıyor: 22 Nisan: Saat 20.00’de 4xband konseri 22-23 Nisan: DJ Onur sahne alacak. 23 Nisan: Saat 13.00’te Mini Band çocuk konseri, saat 20.00’de Ferat Üngür konseri ile festival sona erecek.
.jpg)

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok