TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği görevini Doç. Dr. Musa Kılıç’tan devralan Evren Arı “Toprağı korumak, geleceği korumaktır. Bu mirası hep birlikte büyüteceğiz” dedi.
TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği’nde bayrak değişimi gerçekleşti. Petrol Fırın’da düzenlenen görev devir teslim töreni, TEMA gönüllülerinin ve doğaseverlerin katılımıyla yoğun ilgi gördü.
Görevi uzun yıllardır başarıyla yürüten Doç. Dr. Musa Kılıç, temsilciliği Evren Arı’ya devretti. Etkinliğin açılışında konuşan yeni İl Temsilcisi Evren Arı “TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği görevini büyük bir özveri, vizyon ve kararlılıkla yürüten, birçok projeye öncülük eden değerli hocamız Doç. Dr. Musa Kılıç’a en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sadece bir görev değişimi değil, aynı zamanda doğaya, toprağa, suya, havaya ve geleceğimize karşı verilen bir sözün tazelenmesidir. Doğayla uyumlu bir yaşam kültürünü büyütmek, fidanlarımızı geleceğe miras bırakmak ve doğal varlıklarımızı korumak için hep birlikte çalışacağız. TEMA Vakfı’nın yaktığı bu ışık, bizlere sadece bir sorumluluk değil, aynı zamanda bir dayanışma ruhu sunuyor” dedi.
“DOĞAYA BAĞLILIĞIMIZ ÇOĞALSIN”
Görevi devreden Doç. Dr. Musa Kılıç ise konuşmasında gönüllülüğün önemine dikkat çekerek, “Görevim boyunca toprağı korumanın, doğayı savunmanın ve çevre bilincini toplumun her kesimine yaymanın verdiği sorumluluğu, her daim büyük bir inanç ve özveriyle taşımaya gayret ettim. Bu süreçte destek veren her gönüllüye, kamu kurumlarına, yerel yönetimlere ve doğaya gönül vermiş tüm bireylere içtenlikle teşekkür ederim. Doğaya, toprağa ve yaşama olan bağlılığımız, birlikteliğimizle çoğalsın” diye konuştu.
Kılıç’a, yeni temsilci Evren Arı tarafından adına bağışlanan Fidan Sertifikası takdim edildi. Törenin sonunda, temsilcilik anısına pasta kesildi, gönüllülerle birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 02VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 03TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 04PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 05BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 06KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 07MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 08ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 09Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 12Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 13EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 14Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 15Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi




Henüz Yorum yok