
‘Okullaşma oranı yüzde 90’a yükseldi’
‘Okullaşma oranı yüzde 90’a yükseldi’
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ilimiz merkezde bulunan anaokulu okul müdürleriyle durum değerlendirme ve yeni eğitim öğretim yılı öncesi hedef belirleme toplantısı yaptı.
Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen okul öncesi durum değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve ilimiz merkezde okul öncesi eğitimi veren anaokulu okul müdürleri katıldı. Toplantıda anaokulu okul müdürlerine konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ilimizde okul öncesi okullaşma oranının % 35'ler seviyesinden % 90'lar seviyesine ulaşmasında öğretmen ve idarecilerin ekip olarak gösterdikleri özverili çalışma ve elde edilen başarıdan dolayı teşekkür etti.
OKULLAŞMA ORANI % 35'ten % 90’A YÜKSELDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; "Son iki yılda ilimizde okul öncesi okullaşmada elde edilen niceliğin nitelikli bir durum kazanması ve bu doğrultuda yeni hedeflerin belirlenmesi için bir okul öncesi çalıştayı yapacağız. Okul öncesi eğitimin nitelikli olabilmesi için çocuklarımıza mutlaka merhameti, paylaşmayı, sevgiyi, diyalog kurmayı, kendini ifade etmeyi öğretmeliyiz ve onlara özgüven kazandırmalıyız" diye konuştu. Değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran konuşmasının ardından anaokulu okul müdürlerinin görüş ve önerileriyle sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok