Kur’an-ı Kerimleri çöpe attılar
Batman’da FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen bir haber ajansı çalışanlarının atması için kapıcıya verdiği çok sayıda Kur’an-ı Kerim ve Fethullah Gülen’e ait kitaplar çöpte bulundu. Olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar, çöpe atılmış Kur’an-ı Kerim’leri alıp camiye bıraktılar.
Akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzeri Yılmazlar Center önündeki çöpte çok sayıda Kur’an-ı Kerim ve Fethullah Gülen’e ait kitaplar vatandaşlar tarafından bulundu.
Olayın görgü tanıklarından Salih Akbulut, yoldan geçerken çöp kutusundaki Kur’an-ı Kerimleri gördüğünü, kendisinin ve olaya tanık olan vatandaşların gördükleri karşısında şok olduklarını belirtti.
Binanın kapıcısının çöpe attığı poşetler içerisinde Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmediğini söyleyen Akbulut, “Yılmazlar Center’in bitişiğindeki binanın kapıcısı tarafından Kur’an-ı Kerim ve FETÖ’ye ait kitapların çöpe atıldığını öğrendim. Kapıcıya neden Kur’an-ı Kerim ve kitapları çöpe attığını sorduğumda, daha önce binada bulunan Cihan Haber Ajansının yetkilileri tarafından kendisine çöpe atılması için bu kitapların verildiğini bana söyledi. Kendisinde on çuval kitap bulunduğunu ve bütün bunların kendisinden çöpe atılmasının istendiğini ifade etti.” diye konuştu.
Çöpteki Kur’an-ı Kerim’leri kendisi ve çevredeki vatandaşlar tarafından alınıp yakındaki Yıldız Camisine bırakıldığını belirten Akbulut, olaya tepki gösterdi.
Batmanlı vatandaşların büyük tepkisini çeken çirkin olayın mümessili oldukları iddia edilen Cihan Haber Ajansının söz konusu Kur’an-ı Kerim ve kitapları kapıcıya teslim ettikten sonra binadaki bürolarını kapattıkları öğrenildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok