Suç oranlarını açıkladılar
Suç oranlarını açıkladılar
Batman’da son iki ayda gerçekleştirilen asayiş ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, 2023 yılı içerisinde bin 170 terör operasyonu düzenlendiğini belirtti.
Batman Valisi Ekrem Canalp, Valilik binasında Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve Jandarma İl Komutanı Albay Adem Taşkın ile birlikte ‘asayiş’ toplantısı düzenledi. Her ayın ilk haftasında Batman asayişi ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceklerini belirten Vali Canalp, “2023 Yılı içerisinde terör ile etkin mücadele edilebilmesi amacıyla jandarmamız tarafından bin 170 operasyon gerçekleştirilmiştir. 2024 Yılı içerisinde ise 185 operasyon sahada gerçekleştirilmiş durumdadır” dedi.
SUÇ ORANLARINDA DÜŞÜŞ…
2023 ve 2024 Yıllarının ilk iki ayları karşılaştırıldığında Batman’da mal varlığına karşı işlenen suçlarda yüzde 32’lik bir düşüş olduğunu belirten Vali Canalp, “İşyerinden ve kurumdan hırsızlıklarda yüzde 51 düşüş vardır. Evden hırsızlıklarda yüzde 17’lik bir düşüş vardır. Yan kesicilik suçlarda ise yüzde 47’lik bir düşüş sağlanmış durumdadır. Mal varlığına karşı toplam 9 adet suçun da tamamına baktığımız zaman ise toplamda yüzde 23’lük bir düşüş sağlanmış durumdadır. Bu, aynı zamanda yürütmüş olduğumuz etkin bir mücadelenin sonucudur” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 02ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 03BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 04BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ
- 05“Bizim sevdamız makam değil, esnaftır”
- 06NASIROĞLU’NDAN HASTANE ZİYARETİ
- 07“GAZETECİLER TOPLUMUN GÜVENCESİ VE AYNASIDIR”
- 08KAPLAN’DAN ESNAFA SANDIK ÇAĞRISI
- 09“Gazetecilik demokrasinin teminatıdır”
- 10HAYRAT YARDIM’DAN ŞEFFAF HESAP
- 11“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 12Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 13BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 14ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 15İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ




Henüz Yorum yok