
İŞKUR tarafından AVM'de stant açıldı
Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, bir alışveriş merkeziyle yaptığı iş birliği çerçevesinde hizmetlerini duyurmak amacıyla stant açtı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, "Faaliyetlerimizden biri de hizmetlerimizin tüm toplum kesimlerine ulaşması ve vatandaşın ayağına hizmetlerimizi götürmemizdir. İş yerlerini ziyaret ederek işverenlerimize hizmetlerimizi tanıttığımız gibi açacağımız stant ile İŞKUR'a ilgi duyan herkese iş arama-bulma, eleman talebi, mesleki eğitim, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar gibi program ve projelerden faydalanma, işsizlik sigortası maaşı hizmeti gibi tüm faaliyetleri halkımıza tanıtacağız." dedi.
Daha iyi hizmet sunabilmek için farklı yerlere de stant açacaklarını belirten Eviz, "İş ve meslek danışmanları tarafından yürütülecek bu tanıtım çalışmamız burası ile sınırlı olmayacak. Halkımızın yoğun olduğu yerlerde stant açmaya devam edeceğiz. Bu hizmetle amacımız iş arayan ve işveren arasında köprü görevi gören, işsizlik ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarını, kurumumuzun hizmetlerini tüm topluma duyurmak ve tanıtmaktır. Böylece İŞKUR faaliyetlerimiz iş danışmanlarımız aracılığı ile birebir vatandaşlara anlatılacak ve bilinçli bir şekilde İŞKUR hizmetlerine yönlendirmeler yapılacaktır." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok