
AK PARTİ’DEN MAHALLE BULUŞMALARI
AK Parti Batman İl Başkanı Av.Akif Gür, Huzur, Çamlıca ve Belde mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Talepleri tek tek not alan Gür, taleplerin çözümü için ilgili kurumlarla irtibata geçti. Vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Gür, "AK Parti hükümetleri döneminde Batman’a yapılan yatırımlardan dolayı vatandaşımızın hoşnut olması bizleri memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir" ifadesinde bulundu. Başkan Gür, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımız da buluşup varsa sorunlarını yerinde dinliyor, yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve yapılan çalışmalarda varsa aksaklıkların giderilmesi için de ilgili kurumlarla irtibata geçiyor ve çözüme kavuşturulması için takipçisi oluyoruz. Saha ve alanda gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir. Özellikle ifade etmek isterim ki Pandemi sürecinden geçtiğimiz halde sosyal devlet anlayışından Ödün verilmemiş ve vatandaşımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla üstün gayretleri gösterilmiştir vatandaşımızın bu noktada memnuniyeti bizler için önemlidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışının çok net tezahürünü sahada ve alanda müşahade ettik. Öte yandan belediyemizin çalışmalarının da takdirle karşılanması ve ilgiyle takip edilmesini çok önemli buluyoruz. Yıllarca hizmet görmeyen Batmanımız, cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son yıllardaki çalışmalarla adeta kabuk değiştirmiştir. Batmanımızı sosyal ve mühendislik anlamındaki yatırımlarla kalkındırmaya ve vatandaşımızın sorun ve taleplerinin karşılanması için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretlerde başkan Gür’e Merkez ilçe Başkanı Sabahattin Tural, İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Sevim, Muhsin Damar ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri, başkan Gür ve heyetine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok