Barış Pınarı Harekatına destek yürüyüşü
Barış Pınarı Harekatına destek yürüyüşü
Operasyonun bölgedeki istikrarın sağlanması adına çök önemli olduğunu vurgulayan yürüyüşe katılan vatandaşlardan Yunus Bozkurt, askerlere destek amacıyla bayrak yürüyüşüne katıldıklarını söyledi. Bozkurt, “Askerlerimize destek amaçlı bayrak yürüyüşüne katılmış bulunmaktayız. Avrupa ve Amerika ülkeleri bir savaş içinde olduğumuzu söylüyor. Bu söylem tamamen yanlıştır. Batılı ülkeler bu operasyonları Kürt halkına yönelik yapılıyormuş gibi göstermeye çalışıyor. Bu tamamıyla yanlış bir tutumdur. Bu operasyonları bizler Kürt halkı olarak destekliyor ve askerlerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.
“CEPHEYE KOŞMAYA HAZIRIZ”
Yürüyüşe katılan vatandaşlardan Pınar Çetinbaş da, “Askerlerimize destek için buradayız. Gerekirse kız, erkek ayırt etmeden hepimiz cepheye koşmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Sason Şehit ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik de, “Şanlı ordumuza dualarımızla ile birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu millet ezan sesiyle yoğrulmuş, ezan sesiyle uyanan ecdadın torunlarıdır. Bizler nasıl Çanakkale'de düşmana geçit vermediysek, burada da devletimize, bayrağımıza ve ezanımıza karşı kurulan örgütlere karşı durmakla mükellefiz. Onlara geçit yoktur" dedi. 200 metrelik bayrak korteji ve askerlere destek sloganları eşliğinde yaklaşık 5 kilometre yürüyen kalabalık, okunan fetih duası ve istiklal marşının ardından dağıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok