Batman’da 'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' yapıldı
Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan Yeni Teşvik Yasası kapsamında oluşturulan 'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' , Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.
Valilik makamında yapılan toplantıya; Kozluk Kaymakamı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, İl Defterdarı, Organize Sanayi Müdürü (OSB), Milli Emlak Müdürü ve Dicle Kalkınma Ajansı Batman Sorumlusu katıldı.
Toplantıda, Cazibe Merkezleri Programının uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki kararın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine, program kapsamında kentin yatırım potansiyelinin değerlendirilmesi ve en iyi düzeyde faydalanılması için yapılacak çalışmalar istişare edildi.
Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısından Valiye ziyaret
Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Batman'da yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcısı Akdeniz, ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, Batman'da yürütecekleri projeler hakkında bilgi alarak, ziyaretlerinden dolayı Akdeniz’e teşekkür etti.
Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Valilik ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Batman Belediye Başkanlığı işbirliği ile Batman merkez Esentepe’ye yapacakları park alanında, Bakanlığının teknik heyeti ile birlikte incelemelerde bulunarak, yürütecekleri çalışmalar konusunda Batman Belediye Başkanlığı teknik heyeti ile görüş alışverişinde bulundular.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok