Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti
Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
ON YATAK KAPASİTELİ
Konuya ilişkin bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, “Coğrafi şartları zor olan Sason İlçemizde hamile bayanların sağlık hizmetinden ivedi şekilde yararlanması ve istenilen kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla 10 yatak kapasiteyle açmış bulunduğumuz ‘Gebe Misafirhanesi’nde nitelikli sağlık hizmeti esas alınarak, hamile kadınların sağlık sorunları giderilinceye kadar misafir edilmektedir.. Bilhassa yoğun kış şartlarında ve coğrafi koşulların engel teşkil ettiği durumlarda, hastalara zamanında müdahale etme imkanı sağlamaktadır. Misafirhane hastaların ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenmiş olup, barınma ve beslenme ihtiyaçları da ücretsiz karşılanmaktır ”dedi.
VERİLEN HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUZ
Örenağıl Köyü Kayadibi Mezrası sakinlerinden 6 çocuk annesi Dilşan Ağduk, doğuma 3 hafta kala misafirhanede kalmaya başladı. Bu süreçte her türlü sağlık hizmeti karşılandı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu oldu. Aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek dile getiren Ağduk ilaveten şunu söyledi, “Yaşadığımız mezrada kışın ilçeye ulaşmak neredeyse imkansız olabiliyor. Bu misafirhane bizim için çok iyi oldu. ‘Doğum yaklaşınca ne yapacağız acaba’gibi korkularımızdan kurtulduk. Misafirhanede kaldığımız süre içerisinde bize çok iyi bakıldı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu olup eve dönüyoruz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok