“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”
“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesi eğitim merkezlerini ziyaret edip eğitici eğitimi alan öğretmenlerle bir araya geldiler.
Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan yazılım ve kodlama eğitim merkezini ziyaret eden Nasıroğlu, eğitici eğitimi alan öğretmenlere görüştü. Milletvekili Nasıroğlu, daha sonra Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde kurulan ses kayıt ve görüntü kayıt stüdyoları ile dijital tasarım eğitim merkezini ziyaret edip eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

“DONANIMLI BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ “
Batman’ı bir dijital üretim merkezi ve teknoloji üssü haline getireceklerini belirten milletvekili Nasıroğlu, “Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Batman’ı Dijital Üretim Merkezi ve Teknoloji üssü yapmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için teknoloji ve dijital üretim anlamında donanımlı bir nesil yetiştirmemiz gerekiyor. Batman’da bu sektörün eko-sistemini kurmak için gerekli eğitim, üretim ve girişim süreçleri ile ilgili önemli gelişmeler kaydediyoruz. Batman’ı bu anlamda bir marka haline getireceğiz. Bunu siz değerli öğretmenlerimiz ve ilimizin geleceği olan öğrencilerle yapacağız. Bu başarı hepimizin başarısı olacak. Bu merkezde eğitim alan öğretmenlerimizin yetiştireceği çocuklarımız şu an yapımı devam eden Necat Nasıroğlu Külliyesi’deki Bilim Merkezinde birer girişimci olacaklar” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 02BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 03KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 04ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 05Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 06Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 07KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 08EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 09Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 10ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ
- 11BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 12EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 13BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 14DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 15E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ




Henüz Yorum yok