
3. Etap ve Cumhuriyet Meydanı Çalışması 29 Ekim’de bitecek
Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Meydanı projesi ile vizyon projenin 3. etap Bulvar çalışması Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY tarafından esnafla yapılan toplantıda gündeme getirilmiş ve görüş alışverişinde bulunarak esnafın görüşleri alınmıştı.
Projenin hayata geçirilmesi öncesi çarşı esnafına bilgilendirme toplantısı yapan Başkan Vekili proje ile ilgili son noktayı koydu.
Esnafın görüşlerinin ardından Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje 29 Ekim tarihinde hizmete alınması planlanmaktadır.
29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyet Meydanı ve 3. Etap vizyon projenin bitirileceği müjdesini veren Başkan Vekili AKSOY; “Cumhuriyet Meydan’ı ve 3. Etap projelerinin 13 milyon TL’ye mal olacağını projenin KDV ile birlikte yaklaşık 15 milyon TL’ye tekabül edeceğini” ifade etti.
Kamuoyunda projenin “hayata geçirilmesi” konusunda değişik algıların oluşması üzerine projesi ve ihalesi tamamlanmış çalışma konusundaki yanlış anlaşılmayı önlemek amacıyla açıklamada bulunan Başkan Vekili AKSOY: “Proje hazır, tüm çalışmalar tamamlanmış durumdu. 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde Dört yol kavşağından, Belediye önüne kadar olan 3. Etap çalışması ile Cumhuriyet Meydanı projesinin aynı anda bitirilecek” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 02ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 03“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 04BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 05HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 06EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 08SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 09VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 10BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 11AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 13BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 14KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 15EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
Henüz Yorum yok