
‘Bi hareketimizle hayata tutunabileceğiz’
‘Bi hareketimizle hayata tutunabileceğiz’
Vali Hulusi Şahin, İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dair toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ve Emniyet ile Jandarma personelinin ortaklaşa yürüttüğü emniyet kemeri trafik uygulamasına katıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı kampanya kapsamında Batman Park AVM önünde gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulamasına katılan Vali Şahin, trafik ekipleri ile birlikte araç sürücülerine emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çekerek, trafikte emniyet kemerinin yaralanmalı kazalarda riski azalttığını belirtti. Sürücü ve yolculara “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası için hazırlanan maske ve broşür dağıttı. Vali Şahin, “Bi Hareketine Bakar Hayat mottosuyla yola çıkıyoruz. Hedefimiz kemer takma alışkanlığını daha da yaygınlaştırmak. Özellikle toplu taşıma araçlarında ön ve arka koltuklarda kemer takma alışkanlığında belli bir seviyeye geldik.
Hedefimiz, bu kampanya ile beraber sürücülere kemer takma alışkanlığını iyice kazandırmak, özelikle genç nesillere bu alışkanlığı edinmelerini sağlamaktır. Özel araçlarda, toplu taşıma araçlarında ve servislerde otomatik olarak bi hareket ile emniyet kemeri takmayla trafik kazalarında ölüm ve yaralanmaları çok ciddi oranda azaltabileceğiz ve bi hareketimizle hayata tutunabileceğiz. İçişleri Bakanlığımızın bu kampanyasını tüm illerde olduğu gibi Batman’da da titizlikle yürütüyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok