
HASANKEYF'TE BÜYÜK GÖSTERİ
Tarihi ilçe Hasankeyf ilk kez Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonasına ev sahipliği yaparak, Türkiye ve dünya kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeyi başardı.
Hasankeyf'te yapılan etkinliklere Batman Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Mehmet Ali Koç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları, ilçe Kaymakamları, ilçe Belediye Başkanları, kamu kurum müdürleri, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, As Başkan Mahmut Akülke, Teknik As Başkan Oğün Baysan, federasyon yetkilileri, farklı branşlardaki sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye su spor yarışlarının ilk kez Hasankeyf'te yapıldığına dikkat çeken Batman Valisi Ekrem Canalp, “Üç branşta spor dallarının Türkiye finallerine ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Vali Canalp, ''Hasankeyf kültür turizmi ile ön planda olan bir ilçemizdir. Bu vesile ile Ilısu Barajını da Türkiye su sporlarının hizmetine sunmuş olduk. Hasankeyf'te ilk defa finalleri yapıyoruz. Halkımızdan da çok yoğun bir katılım oldu.
Bundan dolayı herkese de çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki bahar döneminde de yine su üzerindeki ekstrem sporların Türkiye'deki yarışlarını Hasankeyf'te yapacağız. Yapmış olduğumuz bu aktiviteleri de kurumsal hale getireceğiz. Hasankeyf'te bir su sporları merkezi inşa edeceğiz. Hasankeyf'i artık yapılacak olan bu su sporları ile ilgili herkesin kulakları aşina olacak ve burası da Türkiye'deki su sporlarının önemli merkezlerinden biri haline gelecek'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 02ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 03“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 04BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 05HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 06EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 08SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 09VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 10BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 11AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 13BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 14KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 15EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
Henüz Yorum yok