
Kaymakam Mete, depremzede ailelerle bir aradaydı
Yaşanan depremin ardından Sason ilçesine yerleştirilen depremzedelerle moral yemeğinde buluşan Sason Kaymakamı Murat Mete, ''Temennimiz bir an evvel bu olumsuz hadiseleri geride bırakıp acılarımızın en azından hafifleyeceği günlere kavuşmaktır" dedi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin ardından Sason ilçesinde misafir edilen depremzede aileler için ilçe esnafının organize ettiği yemekli dayanışma programında ailelerle buluşan Kaymakam Murat Mete, ''Sasonlu hemşerilerimizin aile sıcaklığı ile misafirlerimizi ağırlıyoruz” dedi. Ailelerimizin her alanda yanında olduklarını belirten Kaymakam Mete, “Özellikle çocuklarımızın okul ve temel ihtiyaçları için gerekli tedbirleri görevli kurum müdürlerimiz vasıtasıyla gidermeye çalışıyoruz.
AFAD himayesinde başlatılan ve depremden etkilenerek yuvalarından ayrı kalan vatandaşlarımızın barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere ‘EVİM YUVAN OLSUN’ kampanyası ile ailelerimizi evlerde misafir ediyoruz. Temennimiz bir an evvel bu olumsuz hadiseleri geride bırakıp acılarımızın en azından hafifleyeceği günlere kavuşmaktır" diye konuştu. Sason ilçesinde depremzede ailelerle buluşan Kaymakam Mete, misafirlerle tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok