MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Antalya’da gerçekleştirdiği yoğun temaslarla hem sivil toplum kuruluşları hem de parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.
Gündüz programlarına Çorum İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ziyaretiyle başlayan Ramanlı, burada platformun faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve Çorum’un ticari potansiyeli üzerine istişarelerde bulundu.
Ardından AKİL DER’i ziyaret eden Ramanlı, medrese öğrencileriyle sohbet etti. Ziyaretin devamında medrese hocaları ve AKİL DER yönetimiyle gençlik, ilim ve medreselerin toplumdaki rolü üzerine istişarede bulundu.
Daha sonra özel bir işletmede düzenlenen toplantıya katılan Milletvekili Ramanlı, burada ADGİAD Başkanı Ercan Özbey, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Hıdır Turan, yönetim kurulu üyeleri, iş insanları ve bazı akademisyenlerle bir araya geldi.
Toplantıda HÜDA PAR’ın “Terörsüz Türkiye” vizyonu ile Kürt meselesine dair çözüm odaklı yaklaşımı ele alındı. Ramanlı, partinin birlik ve adalet temelinde geliştirdiği çözüm perspektifini katılımcılarla paylaştı.
Akşam saatlerinde teşkilat çalışmalarına yoğunlaşan Ramanlı, önce ilçe başkanları toplantısına ardından ise, gençlik kolları toplantısına katıldı. Burada partililerle güncel gelişmeleri değerlendiren Ramanlı, teşkilat çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulundu.
Yoğun geçen Antalya ziyaretini değerlendiren Ramanlı, toplumla birebir temasın HÜDA PAR’ın temel siyaset anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 02HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 03KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 04Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 05KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 06BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 08KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 09ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 10Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 11Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 12KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 13EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 14Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 15ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ




Henüz Yorum yok