MÜSİAD Genel Merkez Kurulu Yapıldı
Batman Şube Başkanı Aladdin İraz ve üyeler kalabalık bir heyetle Genel kurul Toplantısına katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurul toplantısı İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Abdurrahman Kaan Genel Kurulda görevi yeni MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya devretti.
Batman Şube Başkanı Aladdin İraz ve üyeler kalabalık bir heyetle Genel kurul Toplantısına katıldı. Genel kurul toplantısı hakkında bilgiler aktaran Aladdin İraz, MÜSİAD Genel kurul toplantımızın başta ülkemiz olmak üzere tüm iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyor, Yeni seçilen genel başkanımız Mahmut Asmalı beye muvaffakiyetler diliyorum. Uzun zamandır beraber çalıştığımız Abdurrahman Kaan beye hizmetlerinden dolayı şahsım ve şubem adına teşekkür ediyorum. Gelecek süreçte yeni seçilen Genel başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber memleketimize fayda sağlayacak güzel hizmetler yapmayı planlıyoruz. dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu.
“Bayrağı, hep birlikte daha ileriye, daha yükseğe taşıyacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MÜSİAD gerçek anlamda ülkenin tamamını kapsayan bir sivil toplum kuruluşu olarak görüyoruz. Sizler istikametini bozmaz ülkeye ve millete karşı sorumluluklarınızı unutmazsanız bu kutlu yürüyüşü durmaya kimsenin gücü yetmez. Ülkemizin ticaret ve yatırım alanındaki küresel iddialarını hayata geçirme hususunda MUSİAD ile önümüzdeki dönemde daha yakından çalışmayı planlıyoruz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine inşallah sizlerle birlikte ulaştıracağız” dedi.
Mahmut Asmalı, Genel Kurulun kapanış programında yaptığı konuşmada, “31. Yılımızı geride bırakırken, Türkiye’mizin ekonomik ve sosyal gelişmesinde, küresel bir oyuncu olmasında, MÜSİAD’ımız çok önemli bir görev üstlenmiştir. Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm genel başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, yurt içi ve yurt dışı şube yönetimlerimize, tüm üyelerimize ve emektar çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Asmalı sözlerine şöyle devam etti:
“MÜSİAD’a 2006 tarihinde bir nefer olarak üye olan, 4 genel başkanla çalışan, sektör kurullarında, yönetim kurullarında ve başkan vekilliği görevlerinde bulunan bir kardeşiniz olarak, tüm şubelerimizin ve yönetim kademelerimizin mutabakatı sonucunda, genel kurulumuzun da onayı ile devraldığımız bu bayrağı, inşallah hep birlikte daha ileriye, daha yükseğe taşıyacağız ”dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 02HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 03KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 04Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 05KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 06BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 08KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 09ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 10Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 11Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 12KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 13EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 14Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 15ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ




Henüz Yorum yok