SÖĞÜT “EN BÜYÜK SENDİKAYIZ”
SÖĞÜT “EN BÜYÜK SENDİKAYIZ”
Batman Hizmet İş Sendikası İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, “Hizmet-İş zirvedeki yerini ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin ve İşkolunun en büyük sendikasıyız ”dedi.
Hizmet İş Sendikası Batman İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘işkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2022 Temmuz ayı istatistikleri’ açıklandı. 2017 yılında açıklanan istatistiklerden bu yana ‘Türkiye’nin En Büyük İşçi Sendikası’ konumunu devam ettiren HAK-İŞ/HİZMET-İŞ, 5 yıldır zirvedekini yerini koruyor. Açıklanan istatistiklere göre, HİZMET-İŞ Sendikamızın üye sayısı bir önceki istatistiklere göre 8 bin 969 kişi daha artarak 252 bin 612 oldu. Genel İşler İşkolunda çalışan toplam 931 bin 354 işçinin yüzde 27.13’ünü temsil eden HİZMET-İŞ Sendikamız, HAK-İŞ’in, Genel İşler İşkolunun ve ülkemizin en büyük işçi sendikası konumunu devam ettirdi”
HAK-İŞ, 762 BİN 439 ÜYEYE ULAŞTI
Konfederasyonun HAK-İŞ ise işçilerin güvenini kazanmaya devam ederek istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü ifade eden Söğüt, şunları söyledi: “HAK-İŞ Konfederasyonumuzun üye sayısı bir önceki döneme göre 35 bin 252 artarak 762 bin 439 oldu. Sendikamıza Güvenen Tüm Emekçilere Şükranlarımızı Sunuyoruz. Hak ve emek mücadelesinde 44 yıldır sendikamıza gönül veren, güvenen, bizimle birlikte yürüyen tüm emekçilere şükranlarımızı sunuyoruz. Uzun yıllardır başarımızı sekteye uğratmadan destek olan, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in onurlu ve ilkeli mücadelesini omuzlayan teşkilatımıza ve tüm üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. İşkolumuzdaki Tüm Emekçileri HİZMET-İŞ’e Üye Olmaya Davet Ediyoruz. HİZMET-İŞ Sendikası olarak birlikte elde ettiğimiz her başarıyı yeni hedeflerimize ulaşmak için bir başlangıç noktası olarak görüyoruz. HAK-İŞ’in kuruluş ilkelerinden aldığımız güçle daha büyük ve daha güçlü bir mücadele için işkolumuzdaki bütün emekçileri HİZMET-İŞ çatısı altında örgütlenmeye davet ediyoruz”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok