Elma Sokağı Esnafları Valilikteydi
Elma sokağının sorunlarını ve taleplerini Vali Hulusi Şahin’e ilettiklerini belirten Başkan Turan Songur, çözüm konusundaki mücadelelerinin aralıksız süreceğini söyledi.
“VALİ DİKA YETKİLİLERİNE TALİMAT VERDİ”
2020 yılında DİKA’nın başkanlık görevini de üstlenen Vali Hulusi Şahin, Elma Sokağının alt ve üst yapısının yapım işini yapan DİKA’nın projenin aslına uygun olup olmadığını ve eksiksiz olarak tamamlanması talimatını verdiğini belirten Başkan Turan Songur, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
“ELMA SOKAĞI ÖRNEK OLACAK”
Elma Sokağının tarihi ve önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Başkan Turan Songur ve Yönetimi ;”Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e sokağımızın önemine değinip, DİKA projesinin aslına uygun yapılmasını ve kontrol edilmesi ricasında bulunduk. Sokağımızda ve yanlarında bulunan sokaklarla birlikte 500 esnafımızla aynı sıkıntıları çekiyoruz. Kendi imkânlarımızla birçok başarılı projeye imza attık. 2020’de yeni bir hizmet anlayışı ile Elma Sokağı güzergâhını tamamen yeniledik. Ciddi hizmetlerimizle sokağımıza hareketlilik kazandırdık. Bunun yanı sıra DİKA projesinin aslına uygun olarak bitirilip teslim edilmesi için Sayın Valimizden destek istedik. Sağolsunlar anında talimat vererek bizleri son derece mutlu etmişlerdir. Batman için kim bir taş üzerine taş koyuyorsa her zaman yanındayız. Sorunlarımıza duyarlılık gösteren Valimiz Sayın Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Turan Songur ve yönetimi ziyaret sonrası günün anısına Vali Hulusi Şahin’i Türkiye Bayrağı amblemli plaket takdim etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok