VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR
VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR
‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları’ndaki talepler belediye birim müdürlüklerince tek tek inceleniyor ve çözüme kavuşturuluyor.

TAZİYEEVLERİ’NİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
Mahalle Buluşmaları’nda dile getirilen, taziyeevine destek, taziyeevi yapılması, taziyeevine sedir, masa ve klima alınması ve benzeri demirbaşlar yönündeki talepler, belirli kriterler baz alınarak değerlendirmeye tabi tutuluyor.
Yapılan değerlendirme sonucunda; Hacı Vahdettin Terece Camii altında bulunan alanın Kur’an-ı Kerim kurusuna dönüştürülmesine Batman Belediyesi’nden olumlu yanıt geldi.
Batman Belediyesi, Gap Mahallesi taziyeevine sedir, masa ve klima alınması talebini 2024 yılı programına alırken, Petrolkent Mahallesi’nde bulunan Seyit Bilal taziyeevi çatısına 2 tonluk su deposu yapıldı. Belediye ayrıca, Seyit Bilal taziyeevindeki eksikliklerin giderilmesi konusunda yer alan talepleri de önümüzdeki günlerde giderilmesi için programına aldı.

TRAFİKTE CAN KAYBINI AZALTMAK İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ
Mahalle Buluşmaları’nda muhtar ve mahalle sakinlerinin önerilerini dikkate alan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, tek yön gidiş-dönüş yön levhası, araçların park edilmemesi gereken yerlerde durmaması için stoper, duba montesi, yaya geçitlerinin belirgin hale getirilmesi, asfaltlanan alanlarda yol çizgilerinin yapılması, sinyalizasyon ışıklarının montajı, hız kesici kasis gibi farklı kalemlerde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.
Batman Belediyesi 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları şu şekilde sıraladı; 16 ayrı kavşağa LED'li sinyalizasyon direği, okul önleri ve park lokasyonlarında olması zorunlu 705 kasis ve yükseltilmiş yaya geçidi boyandı, 1412 noktaya stoper, 806 noktaya omega direk, 798 noktaya delinatör, 1272 noktaya trafik levhası dikilirken, 233 noktaya da duba yerleştirildi.
TRAFİK İŞARETLERİYLE ÖĞRENCİLER DAHA GÜVENDE

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok