
VALİ SAHADAN AYRILMIYOR
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hafta sonu tatilini sahada geçiren Vali Ekrem Canalp, Cumartesi ve Pazar günü 18 yatırımın açılışını gerçekleştirdi. Hafta sonunda yapılan açılışlara Vali Canalp'a Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
Hafta sonunda Gültepe, Çamlıtepe, Tılmerç, Çay, Petrol, Körük, Huzur ve Güneykent, mahallelerinde yapılan parkların yanı sıra Batman çayı kenarındaki İstiklal Parkının resmi açılını gerçekleştiren Batman Valisi Ekrem Canalp, yeşil alan ve parkların kentin akciğeri konumuna geldiğini ifade etti. Kanatlı Köyünde 232 dönüm alanda yeni kent mezarlığı temel atma töreninde konuşan Vali Canalp, “Batman'ı Büyükşehir'e hazırlıyoruz” dedi. Vali Canalp, ''Kentin geleceğini inşa etmek için bu adımlarla hedefimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz. Önümüzdeki on yılların mezarlık ihtiyacını karşılayacak 232 dönümlük alanda cami, taziye evi, gasilhane gibi tesisler yer alacak'' diye konuştu. İftar programı için Hasankeyf ilçesine giden Vali Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte İlçe Kaymakamlığının düzenlediği programda şehit ve gazi aileleri, vatandaşlar ile kamu görevlileriyle birlikte iftar açtı. Öte yandan Vali Canalp, programın ardından Batman Belediyesi tarafından Hasankeyf ilçesinde yapılan sokak aydınlatma çalışmalarını inceledi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 02ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 03HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 04JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 05Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 06İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 07İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 08DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 09DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 11HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 12BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 13MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 14Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 15Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
Henüz Yorum yok