Vali Ahmet Deniz’in Yeşilay Haftası Mesajı
Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini de içine alan mart ayının ilk haftası, ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır
Günümüzde madde bağımlılığı tüm dünya için ortak bir sorun haline gelmiştir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, manevi değerlerimizden insanları uzaklaştırmaktadır. Ayrıca toplumda yıkıcı etkileri olan bu zararlı alışkanlıklar ülke ekonomisinde de büyük kayıplara neden olmaktadır.
Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda, çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, tüm bireylerimizin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, tüm toplumun görevidir. Özellikle de çocuk ve gençlerimizin, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemlidir.
Ülkemizin genelini “Dumansız Hava Sahası” haline getirmesine yönelik yapılan yasal düzenlemeler, Valiliğimizce başlatılan “Sigarayı Sende Bırak” kampanyası sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için atılan önemli adımlardır.
Tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeliyiz.
Yeşilay’ın, kuruluş tarihini içine alan bu hafta, özellikle gençler başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanların zararlı alışkanlıklarını bırakmaları için bir fırsat teşkil ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza tütün, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 02NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 03PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 04EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 05PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 06BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 07KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 08'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 09HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 10İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 11Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 12Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 13İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 14ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 15Güzellik sektörüne yeni soluk




Henüz Yorum yok