BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent genelinde trafik kazalarını önlemeye yönelik yatay ve dikey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Dünyada yalnızca ikinci örneği bulunan ve Türkiye’de ilk kez Batman’da uygulanan ışıklı yaya geçitlerinin ardından, İçişleri Bakanlığı’nın yaya güvenliği genelgeleri doğrultusunda kent merkezindeki birçok noktada yaya geçidi çizgileri ile trafik işaret ve işaretlemeleri hız kesmeden yenileniyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öngörüleri doğrultusunda sürdürülen çalışmalar ile trafik akışının artırılması, bekleme sürelerinin azaltılması ve egzoz emisyonlarının düşürülmesi hedefleniyor. Bu kapsamda özellikle Turgut Özal Bulvarı’nda trafik akışının istenen seviyeye ulaştığı ifade edildi.
Kent genelinde okul, hastane, resmi kurumlar ve yoğun yaya hareketliliğinin bulunduğu alanlarda güvenliği artırmak amacıyla yaya geçitleri, yönlendirme levhaları ve dikey işaretlemeler titizlikle yenileniyor.

Batman Belediyesi’nin mücavir alanında bugüne kadar yapılan çalışmalar şöyle; Dikey İşaretleme Levhası: 9.174, Yatay İşaretleme Uygulamaları: 1.966, Kasis Uygulaması: 908, Yeni Nesil Levha Montajı: 750 Batman Belediyesi, kent trafiğinin daha güvenli ve düzenli bir yapıya kavuşması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 02VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 03İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 04CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 05BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 067 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 07“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 08POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 10Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 11BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 12Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 13HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 14"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 15KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok