İL BAŞKANI ŞANSİ VE TEŞKİLAT ÜYELERİ KAN VERDİ
AK Parti Batman İl Başkanlığı, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Kızılay Batman Kan Merkezi iş birliğinde anlamlı bir kampanyaya imza attı.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu kan bağışında bulundu.
Sabah saatlerinden itibaren AK Parti İl Binası önünde kurulan mobil kan merkezinde başlayan bağış programı, gün boyu yoğun katılımla devam etti.
Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, kan bağışının hem insani hem de toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek “Bir ünite kan, üç can demektir. Bu bilinçle hareket ediyoruz. AK Parti teşkilatları olarak sadece siyasette değil, hayatın her alanında toplum yararına çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Kan bağışı, gönülden gönüle uzanan en anlamlı dayanışmadır” dedi.
Etkinliğe katılan vatandaşlar ve partililer, kan bağışının sadece ihtiyaç sahipleri için değil, toplumun tüm kesimleri için bir farkındalık vesilesi olduğunu ifade ederek kampanyayı memnuniyetle karşıladılar.
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Kan bekleyen milyonlara umut olmak için düzenlenen bu tür etkinliklerin süreceği” bildirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 02ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 03KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 04Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 05TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ
- 06SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
- 07RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 08VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 09İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 10CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 11BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 127 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 13“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 14POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 15UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI




Henüz Yorum yok