“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
Yeniden adaylık sürecinde en önemli projelerini açıklayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Mehmet Salih Kaplan, şehir merkezinde faaliyet göstermesi uygun olmayan meslek grupları için küçük sanayi siteleri kurulacağını ifade etti.
“HAZIR PROJEMİZ VAR”
Batman’da uzun süredir çözüm bekleyen yapısal bir soruna dikkat çeken Kaplan, şehir içinde kalan birçok iş kolunun hem esnafı hem de vatandaşları zorladığını ifade etti. Başkan Kaplan, “Gürültüye ve çevre kirliliğine neden olan meslek gruplarımız var. Bu esnafımızı küçük sanayi sitelerinde toplayarak daha düzenli, daha konforlu ve kurumsal bir çalışma ortamı oluşturacağız. Küçük sanayi siteleri projemiz yeni değil ve altyapısı tamamlanmış bir çalışma. Bu projeyi önceki dönemde hazırlayıp ilgili kurumlara sunduk. Teknik altyapısı hazır, ciddi ve uygulanabilir bir projeden söz ediyoruz” dedi.
“ESNAF BÜYÜYECEK, İSTİHDAM ARTACAK”
Kaplan, küçük sanayi sitelerinin sadece bir taşınma projesi olmadığını belirterek şunları söyledi: “Bu sitelerle esnafımız işini büyütecek, üretim artacak, yeni istihdam alanları oluşacak. Batman ekonomisine doğrudan katkı sağlayacak bir adım atıyoruz. Geçmiş dönemde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı kurumsal bir yapıya kavuşturduk. Biz binası, aracı ve kurumsal işleyişi olmayan bir odayı güçlü bir yapıya dönüştürdük. Şimdi bu gücü sahaya yansıtma zamanı. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” Kaplan, esnaflardan oy verirken geçmiş icraatları dikkate almalarını isteyerek, seçimin Batman esnafı ve kenti için hayırlı olmasını temenni etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 02BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 03RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 04MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 05Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 06Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 07BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 08İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 09RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 10BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 11Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 12Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 13MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1451 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 15BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ




Henüz Yorum yok