“Milletin layık olduğu bir anayasa yapalım”
Ramanlı’dan yeni anayasa çıkışı
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, partisinin Siirt 4'üncü Olağan Kongresine katılarak bir konuşma yaptı.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Artık birbirimizle çekişmenin, eski defterleri karıştırmanın bir anlamı yok. Eğer bu memleketi seviyorsak, bu millete sevdalıysak gelin bu millete yaraşır, bu milletin layık olduğu bir anayasa yapalım." dedi. 14 Mayıs seçimlerinin, HÜDA PAR için bir milat olduğunu ifade eden Ramanlı, kuruldukları 2012 yılından bu yana tarihe yön veren geçmiş siyasi hareketler gibi pek çok badireler atlattıklarını söyledi.
‘BU MİLLETE YARAŞIR BİR ANAYASA’
Yeni anayasa çağrılarını yineleyen Ramanlı, "Darbecilerin bize zorla dayattığı 82 anayasasının hala yükünü taşımak zorunda kalıyoruz. Bu anayasa ki devleti milletle kavgalı hale getirdi. Toplumun farklı kesimlerini birbirine düşürdü. Siyasetin itibarını sıfırladı, yüksek yargıyı bile birbirine düşürmeyi başardı. Milletin temsilcileri artık Meclis'te ve yeni anayasayı yapma iradesi elbette var. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ediyorum. Artık birbirimizle çekişmenin, eski defterleri karıştırmanın bir anlamı yok. Eğer bu memleketi seviyorsak, bu millete sevdalıysak gelin bu millete yaraşır, bu milletin layık olduğu bir anayasa yapalım." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok