"OĞUZHAN İPEK CAMİİ" İBADETE AÇILDI
İstanbul'da yaşayan İş İnsanı Aydın İpek, Batman'da Oğuzhan İpek Camii'ni yaptırdı.
İş İnsanı Aydın İpek, geçen yıl Eylül ayında Gebze yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 25 yaşındaki oğlu, Oğuzhan İpek'in ismini Batman'da yaptırdığı camii de yaşattı.
.jpg)
İpek ailesi Batman Şafak Mahallesinde, yapımına başlanan camiinin tüm masraflarını üstlenerek, camiinin ibadete açılmasını sağladı. İpek Ailesi, çok sevdikleri ve ailenin tek erkek çocuğu olan Oğuzhan İpek'i elim bir trafik kazasında keybettikten sonra, ismini camiide yaşatmak istediler. Şafak mahallesinde bulunan camii inşaatını hızlı bir şekilde tamamlayıp, Oğuzhan İpek Camii olarak ibadete açtılar. Caminin minaresi hayırsever iş adamı Nurullah Çiftçi tarafından yapıldı. Caminin mimarisinde Midyat taşları kullanıldı.
Camide okunan mevlid-i şerif ve cuma namazı ardından cami açılışı yapıldı.
Oğuzhan İpek Camii açılışına, Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Emniyet Müdüdrü Köroğlu Kıraç,İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Kübra İpek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Caminin açılışında konuşan Kübra İpek "Camimiz 1000 kişi kapasiteli olup ,geçen sene yaşamını yitiren kardeşimiz Oğuzhan İpek'in adını yaşatmak için açılışını yaptık. Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Batman Müftüsü Turgut Erhan'ın duasının ardından kurdele kesimiyle Cami ibadete açıldı. (Faruk Çiftçi)

.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 02KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 03HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 04BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 05BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 06CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 07KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 08EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 09BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 10FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 11BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 12TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 13TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 14HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 15YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK




Henüz Yorum yok