Büro Memur-Sen sorunlarını Vali Şahin'e anlattı
Büro Memur-Sen Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Valisi Hulusi Şahin’i ve Vali Yardımcısı Mekan Çeviren'i ziyaret ederek yaşadıkları sorunları anlattılar.
Yaptıkları ziyaret ile ilgili açıklama yapan Büro Memur-Sen Şube Başkanı Hüseyin Şansi, ziyarette Vali Şahin'e iş yeri temsilcisi ve üyelerinin dilek ve taleplerini ilettiklerini belirtti.
Şansi, "Büro Memur-Sen yönetimi olarak her platform ve ortamda üyelerimizin talepleri ve karşılaştığı problemleri gerek il gerek Bakanlık düzeyinde işin muhataplarına ulaştırmaktayız. İş yeri temsilcisi ve üyelerimizin son günlerde sıklıkla dile getirdiği, personel otoparkının açılması, personel yemeklerindeki ücret ve kalite sorununun çözülmesi, temizlik elemanlarına oda ayarlanması, şehit ve gazi yakını personellerin sorunları, valilik binasında sendikamıza oda tahsisi sorunları ile diğer sorunlarımızı Vali Yardımcımız Mekan Çeviren ile Valimiz Hulusi Şahin'e ilettik." dedi.
"Personel otoparkının kullanıma açtırılması, personel yemek ücretlerinin 7,55 TL'den 4,86 TL'ye düşürülmesi talimatlarından dolayı sendikam ve tüm çalışanlarımız adına Valimiz ve Vali Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunduk." diyen Şansi, "Sayın Valimiz Hulusi Şahin'in özellikle kurum amirleri ile yaptığı ilk toplantıda çalışanların haklarını dile getirerek mobbing uygulamalara izin vermeyeceğini dile getirmesi tüm çalışma arkadaşlarımızı sevindirmiştir. Tüm kurumlardaki üyelerimizin ilettikleri sorunları ve talepleri çözüme ulaştırmak için her ortamda bu problemleri dile getirmekten geri durmayacak ve sonuç elde edene kadar da taleplerin takipçisi olamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 02MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 03ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 04Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 05UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 06Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 07Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 08EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 09Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 10Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 11Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 12TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 13BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 14Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 15Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret




Henüz Yorum yok